Post by bercandscaneaxum on Feb 12, 2022 3:57:14 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Arrow War ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Arrow War IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodi neierobežots resurss ▞▞▞
▞▞▞ Arrow War 2022 version ▞▞▞
Ja jūs varētu veikt dažus vēlākus spēles iestatījumus, es domāju, ka tas uzlabotu spēles gaitu, piemēram, uzbrūkot cietumam vairākas reizes vienlaikus X2 X5 X8 X10, lai jūs varētu pavadīt vairāk laika, lai sasniegtu viļņus un palielinātu ikdienas/nedēļas/mēneša atlīdzības, pamatojoties uz troņa līmeni. mērogs ar spēli un, iespējams, pārbaudes laukums, lai noskaidrotu, kuras bultiņas darbojas vislabāk
Šī spēle ir lieliska.
šī ir jauka spēle, kad jums nav ko darīt, rīvēt spēli, bet vai varat man iedot labu bultiņu? man to tiešām vajag. laba spēle
Labi
viena no labākajām spēlēm, ko esmu spēlējis
Šī spēle ir tik jautra, ka es nekad nevaru beigt to spēlēt
Poopo
Perang Panah RPG ahbv
Tāpēc es pavadīju apmēram 3 stundas, spēlējot to, man tas patika, iztērēju naudu, viss bija lieliski. Nomira, tālrunis nomira, pamodās, un viss, kam es iztērēju naudu, bija pazudis. Viss. Kā arī 40 progresa līmeņi. Tātad, nē, paldies. Mazākais, ko tas varētu darīt, ir automātiski saglabāt ierīcē, kad ierīce ir tiešsaistē.
Ļoti forši, ka tajā ir daudz traku bultu
Tā ir aizraujoša spēle, kurā nav daudz reklāmu, manuprāt, dažiem cilvēkiem tā var patikt vai nepatikt
Radošs gane ar bultām ir dažādas spējas
Es dodu jums četrus, jo šobrīd jau lugas sākumā tiek uzdots, bet luga ir pietiekami viegli izdomājama, un tā rada atkarību.
Piespiedu reklāmas
Šī spēle ir lieliska, jums tā jāizmēģina pašam
Paldies, ka piespiedu reklāmas ir tikai 5 sekundes, bet jūs piespiedāt reklāmas, mums neizvēloties tās atskaņot
JAU NĪST ŠĪ LIETOTNE
Man patika spēle, tāpēc es iegādājos dažas lādes, dabūju labus uzlabojumus, spēlēju vēl 2 stundas, pēc tam paņēmu pārtraukumu. Vēlāk pieteicos atpakaļ, un viss mans progress un iegādātās preces bija pazudušas, it kā es nebūtu spēlējis kopš iepriekšējās nakts. Jocīgi, ka pirkums joprojām tika veikts un joprojām tiek rādīts manā bankas izrakstā, vai vēlaties paskaidrot?
Es vēlos, lai to skaits nebūtu ierobežots
Jautras, bet piespiedu reklāmas pavelk reitingu uz leju
Dažreiz spēle mani izsit, un tas ir ļoti aizkavēts
Arrow War Role Playing ivxp
Godīgi sakot, man patīk spēle, bet es nesapratu, ka man ir jātaupa, kad esmu beidzis spēlēt? Tā kā tas ir no jauna atcēlis manu progresu... un pirkumus... tāpēc es, iespējams, šobrīd apstāšos šeit.
Pagaidām laba spēle
Roller Ball 6 : Bounce Ball 6 ארקייד fyhl
Mazliet lēna, bet tomēr jautra spēle, kas būs vēl labāka pēc automātiskās šaušanas iegādes
Arrow War Рольові nos
Ļoti labs laika tērētājs
Man patīk spēle, taču pēdējā laikā man ir radušās dažas problēmas, piemēram, spēle avarē katru reizi, kad mēģinu to spēlēt... Lūdzu, izlabojiet...
Laba spēle jautra spēle
Laba spēle Bet man vairāk patiktu, ja tas būtu Guns, nevis A Bow And Arrow
Veikals iepērkas buggy, paņēmu manu naudu tikai, lai nākamajā dienā atgrieztu spēles progresu tā, it kā tas nekad nebūtu noticis. Pazudis vilnis, rūnu akmens, bultu gaita. Viss. Un kaitinošie papildinājumi ir atgriezušies!
Tā ir glīta spēle, kurā šaut ar bultām uz ienākošajiem monstriem un pa ceļam atbloķējot jaunus cilvēkus.
Viss šajā spēlē ir labs. Es tikai ceru, ka izstrādātājs pievienos funkciju par ātrumu uz viļņiem, tad es piešķiršu 5 zvaigznes.
Ļoti forši
Tas nav slikti, vienkārši nav pārsteidzoši.
Piespiedu reklāmas. Vainijas uznirstošie logi lūdz "novērtējiet mūs, novērtējiet mūs!"
Skaists
Jauki
Godīgi sakot, spēle ir diezgan jautra. Es izbaudīju sevi, līdz saskāros ar piespiedu reklāmām.
Jauka spēle, bet tā ātri kļūst garlaicīga
VĒL
Jaunā atjauninājuma dēļ mana lietotne katru reizi avarē
animācija ir tik trash, bet man tā patīk XD
Arrow War Рольові nos
Tātad šī spēle ir smieklīgā veidā aizkavēta
Tas ir mazs jautrs laika pavadīšanas veids,
Pagaidām labi
Tā ir laba spēle, ko kopumā ir patīkami spēlēt, taču man šķiet, ka vienīgais veids, kā iegūt dārgakmeņus, ir to iegādāties par skaidru naudu😬
Piespiedu reklāmas = zems vērtējums
Šī spēle ir laba, taču fakts, ka tās spēlēšanai ir nepieciešama enerģija, sagrauj spēles pieredzi.
Tā ir lieliska spēle, taču par uzvaru ir jāmaksā.
Tas ir labs laika kavēklis, un man patīk mākslas stils
Tas man atgādina vecās flash spēles. Un patiesībā tas ir jautri, tomēr enerģijas sistēmas spēlēs mani kaitina, bet līdz šim tas nav tik slikti
Zaudēja 3 dienu progresu, taču izstrādātājs palīdzēja atgūt dažas lietas. Nevarēju iegūt precīzas bultas un rūnas, kādas man bija atpakaļ, bet tas ir labāk nekā nekas. Noteikti ir jābūt automātiskās saglabāšanas funkcijai.