Post by bercandscaneaxum on Feb 12, 2022 4:12:31 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Home - Design Dreams ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Home - Design Dreams IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vairāk žetonu uzlauzt ▞▞▞
▞▞▞ My Home - Design Dreams 2022 version ▞▞▞
Man patīk sižeta līnija, bet līmeņi ir pārāk grūti. Es nevaru atļauties ieguldīt naudu, lai uzvarētu. Tāpēc es spēlēju līmeni, cerot uzvarēt, un tas kļūst tik nomākta! Tāpēc es atinstalēju spēli.
Nav ieteicams! Es šobrīd esmu 60. līmenī un pēc tam, kad esmu ieguvis visu naudu, es beidzot to atinstalēju. Pēc 6. līmeņa kļuva arvien grūtāk un grūtāk ar dažām kustībām. Ikreiz, kad mēģināju neveiksmīgu līmeni ar papildu gājieniem, izmantojot naudu, līmenis kļūst vieglāks. Esmu sapratis tikai to, ka tas ir viņu triks par naudas iegādi, izmantojot īstus dolārus, ko es nedarīšu. Esmu spēlējis daudzas līdzīgas spēles pāris gadus, bet nekad neesmu pieredzējis. Viņi vēlas atņemt mūsu vērtīgo naudu. 👎
Grūti pārspēt līmeņus. Telpu dekorēšanai ir nepieciešams pārāk daudz līmeņu. Spēle turpina avarēt. Es neiesaku tērēt savu laiku
Patīk dekorēšana. Spēles ir pārāk smagas.
Man patīk šī spēle. Atvainojiet cilvēkiem, kuri nevar spēlēt tehnisku problēmu dēļ, jo šī spēle ir patiešām lieliska. Mums ir pasākumi, mazliet spēles sižeta, varam noformēt utt. Tā turpināt! <3
Man patīk šāda veida spēle, lai gan ir pārāk grūti nokārtot līmeni. Jā, es saprotu, ka tas ir veids, kā pelnīt naudu, bet tāpēc es varētu arī atinstalēt. Tas būtu lieliski, izņemot to spiedienu. Esmu ievērojis, ka visas šādas spēles ir tādas pašas kā dārza ainavas un mājas ainavas, kāpēc es jautāju 🤔
Man nepatīk Candy Crush spēles. Ļoti satriecoši. Visas kā citas spēles.
Sākumā bija jautri. Tagad augstākos līmeņos telpu pabeigšana var aizņemt vairākas nedēļas, jo grūtības ir absurdas. Tāpat arvien vairāk mēbeļu var iegādāties tikai ar kredītiem un iknedēļas izaicinājumam nav lielas jēgas, jo nav brīvas telpas tam.. tāpēc man šobrīd ir 2000 kuponi, kurus tāpat nevar iztērēt. Tiks atinstalēts.
Sākumā tā ir lieliska spēle, taču lielākā daļa visu spēļu sākumā sākas lieliski. Pabeidzot līmeņus, jūs nopelnāt naudu, lai iegādātos mēbeles. Viena lieta, kas man patika šajā spēlē, ir izvēle, ko varat izdarīt, lai iegādātos mēbeles un izveidotu savu vīziju par savu māju. Man nepatika, ejot arvien vairāk līmeņu, jūs atbloķējat dažādas telpas. Es gribēju izrotāt guļamistabu pēc saviem ieskatiem, taču tie liek jums izvēlēties stilu vai iztērēt daudz vairāk naudas, lai iegūtu stilu, ko parasti saņemtu bez maksas.
Sākumā likās interesanti, bet, kad sasniedzat 37. un 52. LVL, jums būtībā ir jāmaksā, lai spēlētu. Īpaši Ls 52. Un nav jau tā, ka tu ļoti daudz sasniegsi (tikai vienas viesistabas un vienas guļamistabas projektēšana par 52 Ls). Veida klibs, salīdzinot ar citām spēlēm. Tiks dzēsta lietotne. Ir arī noteikts ierobežojums, cik daudz jūs varat laimēt par vienu mīklu. Šķiet, ka vidējais rādītājs ir aptuveni 545 ASV dolāri, un tas nesniedzas tālāk. Vai math-spēle ir klibs.
pārāk daudz reklāmu
es tiešām mīlu spēli. dažādi stili, viss! viena lieta, kas mani traucē, ir tas, ka lietas kļūst ļoti dārgas, es esmu otrajā nodaļā (nebiju spēlējis daudz), bet cīnos ar tikai 500 monētām vienā līmenī. neliels cenu pieaugums būs jauki, lai spēle nekļūtu garlaicīga. Es vienkārši nevēlos spēlēt kā 7 līmeņus, lai nopirktu tikai vienu lietu, un tas kļūst garlaicīgi. ir dienas, kad es pat nevēlos atvērt spēli, es vienkārši gribu pabeigt istabu un es nevaru. daudz mīlestības pret komandu
jums ir nepieciešams veids, kā iegūt vairāk naudas, jums ir lietas, ko varat iegūt tikai ar to, bet nav iespējas to patiešām padarīt, tas noteikti kļūst labāks, palielinoties atzīmēm. Paldies, ka esat veicis vairākus uzlabojumus, kopš es spēlēju pēdējo, padara spēli daudz jautrāku tagad paldies, ka uzklausījāt savus spēlētājus 😊 😀 paliks 😊
Maldinoši un garlaicīgi. Izvēles iespējas ir ierobežotas un maigas, un jūs pavadāt lielāko daļu sava laika, spēlējot kaitinošas flīžu spēles, lai kaut ko laimētu un patiešām varētu izstrādāt dizainu. Lielāko daļu laika jūs zaudējat pēdējā sekundē un tāpat neko nesaņemat. Stāsts ir neveikls un spēlei neko nepievieno. Netērējiet savu laiku.
Labi, bet joprojām ir fluastraiting, beidzot līdz vienai figūrai sarežģītajā līmenī. Lai to notīrītu, vienkārši jāiegādājas 1 prece. Jūs veicat pirkumu, bet tā vietā, lai varētu to izmantot un notīrīt līmeni. Spēle tiek restartēta. Beidzot tiek atjauninātas brīvdienas, un ir atlikusi viena diena, lai tos spēlētu.
My Home - Design Dreams Casual hhx
Šī spēle, kopējā grafika, apdares materiāli ir labi. Bet kāpēc šī reklāma tiek parādīta katru sekundi? Pēc katra līmeņa tas parādās no nekurienes. Pilns ar reklāmām. Tā kā mans līmenis paaugstinās, tas sāk sasalst visos līmeņos. Es nevaru spēlēt ar šīm sastinguma kustībām, tāpēc es to atinstalēju. Mēģiniet uzlabot šīs iesaldēšanas problēmas. Es biju iemīlējusies šajā spēlē, bet sasalšana un atsākšana padara to ļoti kaitinošu. Tāpēc diemžēl es to vairs nevaru spēlēt
Ja nebūtu agresīvu reklāmu, šī atsauksme būtu novērtēta ar piecām zvaigznēm. Burtiski pēc katra līmeņa un kad es to pirmo reizi atveru, viņi jums spiež reklāmas, un tas ir kļuvis milzīgs, un tas ir liels pagrieziens. Pati spēle ir ļoti jautra ar jauku dizainu, taču pastāvīgās reklāmas mani to nogalina. Varbūt piedāvāt cilvēkiem veikalā neiegādāties reklāmas? Dažas spēles to piedāvā, un es ar prieku samaksāšu, lai noņemtu reklāmas.
Sākumā patika. Es spēlēju pāris mēnešus, bet tagad tas ir vienkārši nomākta. Es spēlēju šīs spēles tikai izklaides nolūkos un nekad netērēju tām naudu. Bet daži līmeņi ir tik smieklīgi grūti, ka tie vienkārši nav patīkami..... bet, protams, ja iztērējat naudu, varat tos nokārtot. Tāpat, tāpat kā daudziem citiem cilvēkiem, man nepatīk ideja, ka telpas apdarei ir jāizmanto nauda/monētas, tas ir briesmīgi. Es uzskatu, ka citas līdzīgas spēles ir godīgākas, tāpēc tiks atinstalēta
Jautra spēle tiem, kam patīk izrotāt. Es patiešām mīlu šo spēli, tajā ir daži dažādi elementi, kas mani piesaista. Man arī patīk veidot savus dizainus. Pašlaik ir ierobežotas iespējas mēbelēm manā pašreizējā līmenī, es domāju, ka tas ir tikai īslaicīgi, līdz es iedziļināšos spēlē... Kopumā es domāju, ka šī ir patīkama spēle ar mīklām, lieliska laika slepkava.
Spēle pastāvīgi sasalst un reklāmas visu laiku, ļoti kaitinošas
Mana 3. mača spēle! Man patīk stāsts un sezonas notikums. Lūdzu, pievienojiet arī citus blakus stāstus! ❤
Blakusstāsts kļūst kaitinošs, jo jūs to nevarat īsti izlaist. Lai varētu nopirkt vienu preci, ir vajadzīgas no 6 līdz 8 mini spēlēm — tas ir smieklīgi. Šķiet, ka, spēlējot ilgu laiku, jūs nekur netiekat. Monētu izdomāšana ir arī dārga, ja ņem vērā, ko jūs saņemat un cik daudz tas var jums nopirkt spēlē. Tāpat kā koncepcija, nevis cena vai kairinošs ilgs laiks, kas nepieciešams, lai atļautos kādu preci.
My Home - Design Dreams Casual hhx
Home Design: House Decor Makeover Teka-teki xdm
Spēle ir lieliska, un visas, izņemot mīklas, bija pārāk smagas. Man vajadzēja gandrīz stundu, lai pabeigtu 16. līmeni. Turklāt viss ir tik dārgs! Es domāju, ka auga izmaksas reālajā dzīvē ir apmēram 30 USD, spēlē augs ir 900 USD! Galu galā es to atinstalēju. Es to neieteiktu nevienam, kurš viegli trako, jo es gandrīz nonācu līdz vietai, kad gribēju mest telefonu pāri istabai. 👎
Spēle ir jautra, un tā ļaus jums izmantot savu iztēli, lai izveidotu lielisku istabu. Es tikai priecātos, ja jūs varētu izveidot stāvu plānus.
Man ļoti patīk šī lietotne. Man patīk dizaini un tas, kā jūs varat izlīdzināt savu māju. Kaut kas man šajā spēlē ļoti nepatīk, ir līmeņi. Kad jūs spēlējat, viņi dod jums tādu pašu mēģinājumu skaitu katrā līmenī. Pēc 20 gadiem kaut kas mēģina, ja neizturat, tas ir jādara vēlreiz. Vēl viens gadījums, kad es atjaunināju lietotni, problēma joprojām pastāvēja, un viņi pat pievienoja pīrāgus, lai to padarītu grūtāku. Nākamajā atjauninājumā es vēlētos lūgt vairāk mēģinājumu grūtākos līmeņos. Paldies.
Spēli ir lieliski spēlēt. Ļoti patīk izaicinājumi. Dažos līmeņos ir kļūmes, un tas ir ļoti nomākta. Jūs zaudējat vīriešus un pastiprinātājus, un jums atkal ir jāspēlē līmenis, zaudējot vīrieti un pastiprinātāju. Jums tas ir jāizlabo. Man ir jāatjaunina spēle, bet es baidos, ka varētu zaudēt savu vietu, vīriešus un pastiprinātājus. Par kļūmēm runājot. 5 minūtes pēc šī rakstīšanas 1329. līmenis tikko sasniedza un tagad nav spēlējams.
Tā nav slikta spēle, taču es to izbaudīju daudz vairāk, pirms tika paaugstināta katra cena. Esmu mēģinājis iegūt šīs telpas papildu daļas, taču tagad nevaru to sasniegt tik ātri, ja pēc videoklipu noskatīšanās saņemu tikai 15, 10 un 5 naudas, nevis 30. Punktus ir grūtāk sasniegt, un tas nepalīdz, ka viena līmeņa pārspēt ir vajadzīgas vairāk nekā 20 reizes. Man patika šī spēle. Par tagad nezinu
Es instalēju jauno versiju, spēle joprojām ir laba, taču tā turpina sasalst spēles vidū. Tad arī apstājās. Ekrāns kļūst tukšs, un tas ir jāsāk no jauna. Tāpēc man ir jāinstalē spēle. Vecākā versija ir labāka.
Mans pārskats agrāk bija 4,5, bet šodien, kad es devos uz spēli, bija atjauninājums. Tagad, kad tas tika atjaunināts, tas šķiet vairāk līdzīgs bērnam. Es pazaudēju daudzus no noteiktiem dizainparaugiem, un nācās atgriezties un redzēt, kurš dizains izskatās vislabāk. Līmeņi ir daudz vairāk patīkami bērniem, nevis izskatās nedaudz progresīvāki. Arī es jau gandrīz mēnesi esmu iestrēdzis 135. līmenī. Manas atstātās kustības arī nav pārāk skaidras.
Man šī spēle ļoti patika, tomēr, virzoties uz augšu, ir neiespējami pārspēt ar visu ar to saistīto, ar veikto kustību skaitu. Ir nepieciešama nedēļa, lai beidzot pabeigtu līmeni, pēc tam ir nepieciešams vēl ilgāks laiks, lai nopelnītu naudu, lai dekorētu. vajadzīgās summas dēļ es zaudēju interesi. tam nevajadzētu būt tik grūti, lai tiktu cauri līmenim. tas ir atkarīgs no tā, vai viņi vēlas, lai jūs nokārtotu līmeni, tad viņi vēlas, lai jūs pēc tam sniegtu atsauksmi.
Nevar spēlēt. Kopš pēdējā atjauninājuma mana spēle neļaus man spēlēt. Netiek augšupielādēts. Es saņēmu 4 zvaigznītes, taču, tā kā es vairs nevaru augšupielādēt spēli un izstrādātāji man neatbildēs, piešķiru tai 1 zvaigznīti un atinstalēšu spēli.
Jautri un mani aizņem. Man patīk spēles grafika un kvalitāte. Man tas nekad nav aizkavējies. Vienīgā problēma, kas man ar to patiešām ir, ir tā, ka ir nepieciešams tik ilgs laiks, lai atjaunotu dzīvības. Es domāju, ka laiks ir jāsamazina, lai piepildītu katru sirdi. Es arī uzskatu, ka preču iegāde ir nedaudz dārga. Bet es ļoti iesaku šo spēli. Tā godīgi ir mana mīļākā, ko jebkad esmu lejupielādējusi, un man tas nekad nenogurst!
Man patīk šī spēle ideja. Bet jūs padarāt līmeņus neiespējamus pabeigt. Jūs esat kļuvis skops ar atlīdzībām, kā arī par atlīdzību, ko saņemat par videoklipu skatīšanos. Sākumā par 3 video noskatīšanos saņēmu 90 dolārus/ skaidrā naudā, tagad jānoskatās 5 video, lai iegūtu 55 dolārus, kas liek uz visiem laikiem atlicināt uz vienu mēbeli. Ja jūs nemainīsiet spēli atpakaļ ar atlīdzību, kā tas bija, es būšu spiests dzēst šo spēli un iedvesmot savus draugus darīt to pašu, un es arī pārtraukšu šo spēli reklamēt... Paldies
7.1.21-Spēles ir jautras...dekorēšanas ne tik daudz 7.18.21-Kāds ir bumbas mērķis, ja tā noņem tikai vienu kūkas šķēli tāpat kā sērkociņu???