Post by bercandscaneaxum on Feb 12, 2022 4:30:35 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Uphill Rush Water Park Racing ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Uphill Rush Water Park Racing IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ откључај све ▞▞▞
▞▞▞ Uphill Rush Water Park Racing 2022 version ▞▞▞
Врррх
ужасно је Покушао сам да извршим ажурирање али то није успело !!!!!!!!!!!!
BLOCKFIELD - Jogo de Tiro 5v5 Ação jiw
Сјајна апликација има много функција, а главна карактеристика је да ради ван мреже
Волим ову игру 🎮 јер сам добар у томе, па ако вам се свиђа ова игра и не можете да је играте добро, не одустајте, наставите да играте и биће вам боље хвала на читању 😎
Супер игрица волим је
Имам Галаки Таб С5е са 6 ГБ РАМ-а и ова игра прескаче оквир сваких 6 секунди, сви покрети на екрану се заустављају на делић секунде, а затим поново почињу. Превише је досадно да бисте могли да уживате у овој игрици.
Свиђа ми се, али пакови су прескупи уместо да неонски пац има 7. 99 требало би да буде 3. 99
Игрица је добра да ибијес време
Огласи после сваког трчања! Тако иритантно!
шта је са овом игром боље је да играм на ролеркостеру и та је такође веома лоша. и тако су досадни! морате гледати рекламу само да бисте нешто добили и која је сврха гледати оглас да бисте нешто добили
Ова игра је веома лоша игра јер је прво веома проблематична и између веома лака, а сада такође деинсталираћу ову игру. између лако па само ја дајем две звездице 😏
Игра се зауставља на нивоу 60, зашто?
Игрица ми се много свиђа и највише волим:када срушим пиће и остале предмете,када срушим жену или мушкарца,када скачем по великим стварима,срушим чуњеве и волим разна возила која су у ствари за друм.У мраку није лоше,светла су сјајна и супер ,али једини проблем за сада ми је то што не могу да пређем 24. ниво.
По сликама видим да је занимљиво и креативно.🖒🖒🖒❤❤❤
Веома добра игра и лака за контролу.....људи који не знају да играју ову игру не могу да је контролишу као онај момак који је рекао "тешко је контролисати" срс
Ова игра је забавна, али моја и даље виси и виси само мог играча што ми онемогућава да победим
Волим ову игру, уопште је досадна, толико се забављате играјући ову игру. Дао сам му три звездице мислећи да је то глупост искрено када сам наставио да је играм, направио сам пет звездица🤗
Игрица је ОК
Виси! Шта је са тим
лепа игра али мислим да није фер када се преврнеш и умреш
Волим све твоје игре посебно ову јер је бесплатна ако би мој мрав сазнао за ово она би полудела због овога она би ме заувек приземљила вероватно најбољи начин да натераш девојчицу да буде добра за тебе и то је моје мишљење о овој игрици .
Uphill Rush Water Park Racing 賽車遊戲 cqa
Када притиснете нешто, пише да постоји грешка, покушајте поново касније. И мрзим то.
Uphill Rush Water Park Racing Racerspil cxr
Није баш добро било је стварно грешка па сам га деинсталирао
то је забавно! ако уђете на један од виших нивоа погледајте оглас и добијете куглу силе да вас заштити!!!!!!!!!!!!
Свиђа ми се ова игра, али не могу да направим свој водени парк
Свиђа ми се, али×6, можете ли нам дозволити да користимо новчиће у игри 🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤓🤑🤑🔥💥плз× 9000000 кк
Ова игра није тако добра сваки пут када кликнем на други ниво појави се оглас као кокице. Произвођачи ове игре морају да побољшају своју игру. (углавном огласи) 😦😦👎🏾👎🏾🕹🕹🎮🎮
Ова игра ствара зависност, али једна ствар која је мало лоша је да морам много да платим за ексклузиву, тако да ако имате одређену суму новца, можда бисте могли да нам дате ствари. Или можда можемо да их добијемо након одређеног нивоа. 😁
Није лосее
веома добра и лепа игра. Али увек долази исти оглас и узнемирује
Ово је супер, али мрзим рекламе. Али сви ми говоре да је то најбоља игра коју су икада играли
Веома је добра вест да је срећан рођендан вама и вашој породици и пријатељима ускоро и да је Сону Кумар Сингх ји Делхи ке ЦМ МОДИ ЈИ аур Каха гангу тели срећан да вам помогне да проведете срећан дан да ти помогнем са даном срећан да ти помогнем са даном срећан да ти помогнем у дану срећан да ти помогнем са породицом и породицом и пријатељима тако је лепо чути од тебе ускоро и ја ћу бити проблем са срећним даном да вам помогнем у дану радо ће вам помоћи .
Волим ову апликацију јер је забавна и можете читати људе
Лепа игра веома занимљива али не могу да направим нови ниво и не могу да набавим нове цеви и нешто али игра је много више од правог воденог парка
ова апликација је срање. Више волим водену и то је супер, ово захтева много реклама. Мрзим ликове и у суштини не губим време на ово!
ужасно, то би такође могао бити само уређај на коме се налазим, тако да га испробајте на све начине, али ужасно искуство ОТПАД СКЛАДИШТИНА И ПРОСТОРА
добра игра, али на 16 нивоу говори да је ваш лик и ваша вожња лоши, а испод слике долази дугме за покретање када кликнете на њега да вас вози и испод тога долази да погледате додатак. када кликнете на њега, то неће бити контролно или ће доћи до додавања, али неће бити контролно да се не преузима
Глупо је сваки пут куповати нове вожње и надограђивати их
Много ми се свиђа ова игра јер је веома лака за играње и завршио сам све нивое превише је занимљива....... Заиста је лепа игра
То је веома забавна игра, али после сваког слајда морате да погледате рекламу и не можете да је прескочите
Било је ужасно што не можете сами да изаберете свој лик и додатке
Сулер много ми се свиба ова игриццааа јако је ддддеррррззззааааа😅😅😅☺☺☺!!!!
Ова игра је заиста кул и фантастична. Али желим пакете бесплатно. Јер новац није решење за све. Иначе, ово је најбоља тркачка апликација за водени парк икада.😎😍😄😁
Свиђа ми се ова игра јер има толико боја да ме ова игра инспирише када сам уплашен Суочава се са мојим страховима и такође волим ову игру јер има сјајне изазове. и нове ствари које могу да користим понекад се наљутим на то, али не увек ми ова игра од велике помоћи